Аквариуми по поръчка

Искате ли да имате аквариум, изработен по Ваша идея и изцяло съобразен с особеностите на интериора на помещението? А желаете ли с тази специфична задача да се заемат професионалисти, познаващи в детайли всички особености при изпълнението на такъв проект? АКВАДИЗАЙН Ви предлага да използвате дългогодишния опит и високата квалификация на своите служители при:

Проектиране на аквариума

1

АКВАДИЗАЙН ще развие всяка Ваша идея до реално изпълним проект, при който ще хармонизира Вашето желание със специфичните изисквания на акваристиката. Това е особено отговорна задача, тъй като грешки на този етап биха затруднили правилното дългогодишно функциониране на Вашия аквариум.

Изработка на аквариума

2

Нашите аквариуми се произвеждат в собствен цех от специалисти с над 30-годишен опит в изработването на аквариуми. Всеки произведен от АКВАДИЗАЙН аквариум има 7-годишна гаранция на залепването. За всички допълнителни дейности (изработка на мебелни и метални конструкции) ползваме услугите на доказали своя професионализъм партньори.

Оборудване на аквариума

3

АКВАДИЗАЙН ще Ви помогне да направите правилен избор на аквариумно оборудване, осигуряващо безпроблемното поддържане на конкретната затворена екосистема. Голямото предлагане на пазара предполага и възможности за грешки. Ние с удоволствие ще поемем отговорност за този избор.

Аранжиране на аквариума

4

АКВАДИЗАЙН Ви предлага огромен избор на декорация за всеки тип аквариум. Наша запазена марка, ясно отличаваща аквариумите ни, са индивидуално изработените за всеки проект 3D фонове.

Въвеждане в експлоатация на аквариума

5

Това е много специфичен етап, свързан с опасност за обитателите на аквариума, затова АКВАДИЗАЙН дава реална гаранция за правилното им адаптиране в новите условия.

ИМАТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО ПРОЦЕСА НА ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗРАБОТКА?

Свържете се с нас! Ние ще Ви съдействаме!

Към контакти
Количката е празна