АКВАРИУМИ ПО ПОРЪЧКА


Искате ли да имате аквариум, изработен по Ваша идея и изцяло съобразен с особеностите на интериора на помещението? А желаете ли с тази специфична задача да се заемат професионалисти, познаващи в детайли всички особености при изпълнението на такъв проект? АКВАДИЗАЙН Ви предлага да използвате дългогодишния опит и високата квалификация на своите служители при:

Проектиране на аквариума

АКВАДИЗАЙН ще развие всяка Ваша идея до реално изпълним проект, при който ще хармонизира Вашето желание със специфичните изисквания на акваристиката. Това е особено отговорна задача, тъй като грешки на този етап биха затруднили правилното дългогодишно функциониране на Вашия аквариум.Изработка на аквариума

Нашите аквариуми се произвеждат в собствен цех от специалисти с над 30-годишен опит в изработването на аквариуми. Всеки произведен от АКВАДИЗАЙН аквариум има 7-годишна гаранция на залепването. За всички допълнителни дейности (изработка на мебелни и метални конструкции) ползваме услугите на доказали своя професионализъм партньори.

Оборудване на аквариума

АКВАДИЗАЙН ще Ви помогне да направите правилен избор на аквариумно оборудване, осигуряващо безпроблемното поддържане на конкретната затворена екосистема. Голямото предлагане на пазара предполага и възможности за грешки. Ние с удоволствие ще поемем отговорност за този избор.Аранжиране на аквариума

АКВАДИЗАЙН Ви предлага огромен избор на декорация за всеки тип аквариум. Наша запазена марка, ясно отличаваща аквариумите ни, са индивидуално изработените за всеки проект 3D фонове.

Въвеждане в експлоатация на аквариума

Това е много специфичен етап, свързан с опасност за обитателите на аквариума, затова АКВАДИЗАЙН дава реална гаранция за правилното им адаптиране в новите условия.


ИМАТЕ ВЪПРОСИ ОТНОСНО ПРОЦЕСА НА ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗРАБОТКА?

Свържете се с нас! Ние ще Ви съдействаме!

Към контакти