Аквариуми до 60 л.


Предлагат се с оборудване за аквариуми

Аквариуми с обем до 60 л. са най-често продаваните, тъй като те са предпочитани от начинаещи. Това ги прави и отличен избор за ефектен подарък. Предложенията на АКВАДИЗАЙН са с основното оборудване за аквариуми и са внимателно избрани сред доказали качеството си модели. Наш приоритет при подбора на тези аквариуми е функционалността и лесното им обслужване, съчетани с високо качество.

ТОП ПРОДУКТИ

Оборудван аквариум 25л

  • 4мм стъкло – 25 литра – 32 х 23 х 34/39
  • биофилтър – WET-DRY – 350 л./ч./2,5W
  • осветление : LED 4W – фасонка E27
  • храна SERA за 1 месец
  • 12 месеца пълна гаранция

ТОП Цена: 95 лв.
+ ПОДАРЪК Автоматичен нагревател 25W

Оборудван аквариум 35л

  • 4мм стъкло – 35 литра – 38 х 26 х 36/43
  • биофилтър – WET-DRY – 350 л./ч./2,5W
  • осветление : LED 4W – фасонка E27
  • храна SERA за 1 месец
  • 12 месеца пълна гаранция

ТОП Цена: 115 лв.
+ ПОДАРЪК Автоматичен нагревател 50W

DIVERSA с оборудване за аквариуми

АКВАДИЗАЙН е директен вносител на аквариумите Diversa, произведени в Европа. Аквариумите се предлагат в два варианта – с право и с обло стъкло, 20 л, 40 л и 54 л. Важно предимство на тези модели е европейският стандарт на осветлението (недостатък на някои модели, предлагани на пазара, е нестандартното им осветление)
Аквариумите Diversa се предлагат напълно оборудвани – осветление, вътрешен филтър, нагревател и термометър. Важна особеност е, че вътрешният филтър може да обогатява водата с кислород по два различни начина.

Moby Dick

Аквариумите Moby Dick на италианската марка SICCE се предлагат в два цвята – черен и сив. Характерна тяхна особеност е удобството при почистването на филтъра – без да се бърка в аквариума. Подходящи са за пасажи от 2-3 вида дребни риби, няколко златни риби, скариди или раци.

SOBO

Аквариумите SOBO са перфектно съотношение между качество и цена. Предлагат се в два цвята и в три размера, с енергоспестяващо или Led осветление. Изработени са без ръбове и залепване във видимата им част. Оборудвани са с изключително ефикасен Wet-dry филтър. АКВАДИЗАЙН препоръчва закупуването на качествена филтърна керамика за безкомпромисна работа на филтъра.

Beta

АКВАДИЗАЙН предлага в своите магазини голямо разнообразие от модели, подходящи за отглеждане на бойни риби – бети. Тези аквариуми се продават с или без оборудване (филтър и осветление).
Изключително подходящи са за оригинален подарък, тъй като не натоварват собственика с грижи. Само 5 минути седмично са достатъчни аквариумът и бетата в него да са в перфектно състояние.

ТЪРСИТЕ ИНДИВИДУАЛНО РЕШЕНИЕ?

Вижте етапите при проектиране на аквариум!

Към проектиране

ТЪРСИТЕ ДРУГ РАЗМЕР АКВАРИУМ?

Разгледайте нашите предложения!

Към размери