Общи условия за използване на клиентска карта

ОБЩИ УСЛОВИЯ, ВАЛИДНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА КЛИЕНТСКА КАРТА ПО ПРОГРАМА „ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ“ НА „АКВАДИЗАЙН“ ЕООД

1. Условия за придобиване на клиентска карта по програма „Лоялни клиенти“ на „Аквадизайн“ ЕООД

1.1. Клиентска карта по програма „Лоялни клиенти“ на „Аквадизайн“ е издадена от „Аквадизайн“ ЕООД, BG130582479, със седалище и адрес на управление: гр. София, Лозенец, ул. „Минзухар“ №4.
1.2. За издаването на клиентска карта „Аквадизайн“ ЕООД не събира и не обработва лични данни.
1.3. Всяко физическо лице, което има навършени 18 г., може да получи клиентска карта по програма „Лоялни клиенти“ на „Аквадизайн“ ЕООД във всеки един от търговските обекти на фирмата.
1.4. Клиентска карта се издава по преценка на продавач-консултант в магазин на „Аквадизайн“ ЕООД след направена покупка от страна на конкретен клиент.

2. Условия за ползване на клиентска карта по програма „Лоялни клиенти“ на „Аквадизайн“ ЕООД

2.1. Всяко лице, което ползва картата, се съгласява с Общите условия, валидни за използване на клиентска карта по програма „Лоялни клиенти“ на „Аквадизайн“ ЕООД.
2.2. Клиентска карта по програма „Лоялни клиенти“ на „Аквадизайн“ ЕООД не е банкова карта и не е средство за разплащане.
2.4. Клиентска карта по програма „Лоялни клиенти“ на „Аквадизайн“ ЕООД може да бъде използвана във всеки един от наземните магазини на фирмата.
2.5. Картата дава право на картодържателя да ползва постоянна отстъпка от 5% при закупуване на зоопродукти (храни, козметика, аксесоари) и 9% при закупуване на акваристични продукти (аквариуми, оборудване за аквариуми, декорация, храни и препарати за аквариум, декоративни риби).
2.6. Клиентска карта по програма „Лоялни клиенти“ на „Аквадизайн“ ЕООД не може да бъде използвана за начисляване на отстъпки при пазаруване в онлайн магазина на „Аквадизайн“.
2.7. Ако клиент на онлайн магазина заяви желание да получи направена поръчка в някой от наземните магазини на „Аквадизайн“, той ползва уговорената в сайта отстъпка от 5% за вземане на поръчаните артикули на място. Ако клиентът реши да използва клиентската си карта в този случай, той следва да заплати цената на продукта, обявена в наземния, а не в онлайн магазина.
2.8. Ползването на фиксираните проценти отстъпка не е обвързано с натрупването на определен оборот от страна на картодържателя.
2.9. Клиентската карта може да се използва независимо от стойността на направената от клиента покупка.
2.10. За да ползва фиксираните чрез картата отстъпки, картодържателят трябва да предостави картата преди фискализирането на продажбата. Отстъпката се начислява само при маркиране на касата в магазина.
2.11. Отстъпката, която картодържателят ползва чрез клиентската си карта, не може да се комбинира с други отстъпки и да се начислява върху текущи промоции.
2.12. Клиентската карта не е поименна и може да се предоставя за ползване на друго лице.

3. Активиране, блокиране и отказ от клиентска карта по програма „Лоялни клиенти“ на „Аквадизайн“ ЕООД

3.1. Клиентска карта по програма „Лоялни клиенти“ на „Аквадизайн“ ЕООД се активира веднага след получаването ù и е без срок на валидност.
3.2. В случай, че картодържателят не спазва Общите условия, „Аквадизайн“ ЕООД има право да блокира притежаваната от него карта незабавно и без уведомление.
3.3. Картодържателят има право да се откаже от ползване на клиентска карта по програма „Лоялни клиенти“ на „Аквадизайн“ ЕООД. В този случай той следва да върне картата в някой от магазините на „Аквадизайн“ в София или да я изпрати за своя сметка по куриер на адрес: София, жк. Младост I, ул. „Митрополит Серафим Сливенски“, бл. 143, зоомагазин „Аквадизайн“.

 

Количката е празна