Условия за ползване

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да направите Вашата поръчка!

 1. Цени
 2. Поръчки
 3. Доставка
 4. Условия за връщане на стока
 5. Плащане
 6. Сигурност

Цени:

Основните характеристики и цените на стоките са указани за всеки продукт. Всички цени, посочени на www.aquadesign-bg.com, са в левове и са с включен 20% ДДС.

Цените в интернет магазина на „Аквадизайн“ могат да бъдат различни от цените в наземните магазини на фирмата.

„Аквадизайн“ има право да променя цените по всяко време, без да уведомява предварително за това потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция Доставка.

Поръчки:

Поръчка в интернет магазина на „Аквадизайн“ можете да направите като регистриран потребител в системата (с потребителско име и парола) или без регистрация в сайта www.aquadesign-bg.com, като попълните коректно всички необходими данни – име, адрес, телефон, имейл, начин на доставка и плащане. Клиентът получава потвърждение за направената поръчка на посочения от него имейл адрес.

След като направите поръчка, наш представител ще се свърже с Вас по телефона за потвърждаване на заявката и уточняване на детайлите (ако такова се налага).

Поръчка или запитване можете да направите и като директно се свържете с нас по телефона или ни пишете на адрес office@aquadesign-bg.com

Πpoмo ĸoд:

Πpoмo ĸoдът дава възможност за специални отстъпки при поръчки в онлайн магазина и e чacт oт пepиoдични пpoмoции. Прилагането на пpoмo ĸoд изисква спазването на определени пpaвилa, ĸoитo ce oбявяват пo вpeмe нa различните ĸaмпaнии. Всеки промо код е срочен и има период на валидност.

„Аквадизайн“ си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента са невалидни, ако клиентът фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, който не е взел свои предишни поръчки или ако няма наличност от поръчаната стока. Клиентът ще бъде уведомен за липсата на даден продукт от поръчката чрез имейл или обаждане по телефона. Поръчката може да бъде изпълнена дори и да липсва определен артикул, ако клиентът след телефонно обаждане от наша страна е изявил желание за това.

Анулиране на поръчка:

Клиентът има право да анулира своя поръчка до 12.00 часа на следващия ден от даването на поръчката, като следва да уведоми за това чрез имейл на адрес office@aquadesign-bg.com, посочвайки номера на поръчката, от която се отказва.

Доставка:

Доставките се осъществяват чрез куриерска фирма Speedy в цяла България – до офис на куриерската фирма или до адрес, посочен от клиента. Доставката се извършва в рамките на 2 до 4 работни дена. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен своевременно чрез имейл или по телефона.

Цената на доставката е еднаква за цялата страна.
Посочената цена е валидна за пратки с тегло до 20 кг:

 • за поръчка до 50.00 лв. – 5.50 лв.
 • за поръчка над 50.00 лв. – безплатна доставка до офис на куриерска фирма Speedy.
 • за поръчка над 50.00 лв., доставена до адрес, посочен от клиента – 5.50 лв.

Цената на доставката за пратки с тегло над 20 кг се договаря допълнително!

Проверка на пратката при доставка:

При получаване на поръчаните артикули клиентът ги преглежда за видими външни повреди. Ако поръчката е приета, това означава, че тя е доставена без забележки!

При желание от страна на клиента направена поръчка може да бъде получена във всеки от магазините на „Аквадизайн“. В този случай клиентът ползва допълнителна търговска отстъпка от 5%.
Адресите на нашите магазини може да видите тук: www.aquadesign-bg.com/магазини/

Условия за връщане на стока:

Предявяване на отказ от покупка става в 14-дневен срок, считано от датата на нейното получаване. Връщането на получена стока става чрез задължително попълване на формуляр, който клиентът изпраща на адрес office@aquadesign-bg.com

След като заявите своето желание за отказ от покупка в срок от четиринадесет дни, считано от датата на нейното получаване, трябва да изпратите за своя сметка продукта, от който се отказвате, на адрес: София, жк. Младост I, ул. „Митрополит Серафим Сливенски“, бл. 143, зоомагазин „Аквадизайн“ или да върнете продукта/ите в някой от нашите магазини. Адресите на нашите магазини може да видите тук: www.aquadesign-bg.com/магазини/

При отказ от поръчка и връщане на стока, клиентът следва да извърши допълнително опаковане и предпазване на стоката, за да не се наруши нейното качество и цялост при транспортирането ѝ. Рискът от увреждането на стоката при транспортирането ѝ при връщане се поема от клиента.

Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние, в опаковката, в която нормално тя се предлага в търговската мрежа, и със съпровождащата я документация.
В противен случай, „Аквадизайн“ си запазва правото да удържи сума от общата стойност на върнатите продукти като обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.

Задължително е при връщане на даден артикул, той да бъде придружен с КАСОВА БЕЛЕЖКА или друг документ, удостоверяващ покупката.

Правото за връщане на стока не важи за:

 • употребявани стоки;
 • запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им, като по този начин е нарушена оригиналната им търговска опаковка;
 • отворени храни за аквариумни животни, отворени препарати и медикаменти за аквариум.

Варианти за възстановяване на стойността на върнатите продукти:

 • В 14-дневен срок след получаване на върнатия продукт, клиентът има право:
  да получи избрани от него продукти на същата стойност;
 • напълно възстановяване на стойността на върнатите продукти по банков път на посочена от него сметка.

Независимо от избраната възможност за възстановяване на стойността на върнатите продукти, клиентът следва задължително да попълни формуляра за връщане, където да отбележи избраната опция и необходимите данни за нейната реализация. Формулярът се изпраща на адрес office@aquadesign-bg.com

Стойността на върнатите продукти се възстановява само по банков път, независимо дали стоката е върната в наш магазин или е изпратена по куриер до посочения по-горе адрес!

Плащане:

Плащането на поръчаните стоки се осъществява при получаване на стоката от куриер – чрез наложен платеж \ пощенски паричен превод.

Количката е празна